Suomeksi In English
Saukko Group
Valikko

Täyden palvelun logistiikkaa

Koko saukkoperhe käytössäsi

Saukko Group on termologistiikkaan, huolintaan ja overseas-toimintoihin erikoistunut suomalainen kuljetus- ja varastointiyhtiöiden ryhmä, joka tuottaa laadukkaita logistiikkapalveluja sekä kokonaisvaltaisia ratkaisuja erikoistuotteille kotimaassa ja ulkomailla. Saukko Groupin muodostavat Jääsaukko Oy, Oü  Arisaukko Baltica Ltd, Jääholvi Oy ja Citysaukko Oy. Euroopassa operoitavat trailerikuljetukset toimivat nimellä Arisaukko ja ovat osa Jääsaukko Oy:n liiketoimintaa.

vaunut2

Jääsaukko Oy


Jääsaukko Oy on kasvuhakuinen yritys, joka tarjoaa kotimaassa ja ulkomailla lämpösäädeltyjen elintarvikkeiden varastointi- ja kuljetuspalveluja. Yhtiön suuri ja yhtenäinen logistiikkajärjestelmä kattaa Suomen, Baltian ja koko muun Euroopan. Jääsaukko Oy omaa jo vuosia yhtiössä toimineen ammattitaitoisen henkilökunnan. Kaikessa suunnittelussa ja investoinneissa Jääsaukko Oy huomioi myös ympäristöarvot. Jääsaukko Oy on rakentanut Lempäälään Suomen ensimmäisen hiilidioksidia kylmäaineena käyttävän ja digitaalitekniikkaa hyödyntävän modernin pakastevaraston. Katso toimipisteet >

Kuva11

Jääholvi Oy


Jääholvi Oy on toiminut jo vuodesta 1973. Yhtiö tarjoaa pakastevarastopalveluja Maskussa.     Pakastevarastopalveluihin kuuluu esimerkiksi pakastetunneli, jossa voidaan pakastaa eläinten ruhoja. Jääholvi Oy:llä on myös Venäjän, Kazakstanin ja Valko-Venäjän tulliliiton vientivarasto-oikeudet. Kaikki pakastevarastotoiminta on integroitu Jääsaukko Oy:n kokonaisjärjestelmän kanssa.

arisaukko

Oü Arisaukko Baltica Ltd


Oü Arisaukko Baltica Ltd täydentää Saukko Groupin toimintoja Baltian alueella. Yhtiö toimii Eestissä, Latviassa ja Liettuassa. Oü Arisaukko Baltica Ltd tarjoaa pääsääntöisesti elintarvikelogistiikkaa oheispalveluineen. Yhtiö tarjoaa myös kauttakulkukuljetuksia Suomeen, Keski-Eurooppaan ja Venäjälle. Suomen ja Eestin välisiä kuljetuksia operoidaan päivittäin.

 

 Traileri

Citysaukko Oy


Citysaukko Oy on toiminut jo vuodesta 1964, ja vuonna 2014 siitä tuli osa Saukko Groupia. Citysaukko Oy tarjoaa jakelu- ja runkokuljetuksia lähinnä kotimaassa.

 

 

Saukko Group

Pyydä tarjous

Soittamalla tai sähköpostilla:
Varastointi ja kotimaan kuljetukset:
09 7745 4115 | kari.luomala(ät)saukko.fi

Kansainväliset kuljetukset:
09 7745 410 | bookings(ät)saukko.fi

Vastuullista toimintaa

Toimimme aina vastuullisesti ja huomioimme ympäristöarvot toiminnassamme sekä investoinneissamme.

Saukko Group

Saukko Group
+358 9 7745 410
myynti@saukko.fi

Pääkonttori:
Vanha talvitie 2 A 4
00580 Helsinki

Kotimaan kuljetukset ja varastointi kari.luomala(ät)saukko.fi
+358 9 7745 41 15 / +358 40 504 1545

Kansainväliset kuljetukset
bookings(ät)saukko.fi
+358 9 7745 410

 

Löydä yhteyshenkilösi ja toimipisteesi
Kaikki yhteystiedot >

facebook

 

 

Tietosuojaseloste